Licht, geluid en video Roosendaal

Licht, geluid en video in Roosendaal en Zuid-Holland

Ook buiten Zeeland verzorgt Audio-Consult licht en geluid. In de regio Roosendaal en Zuid-Holland levert Audio-Consult niet alleen standaard licht, geluid en video oplossingen maar ook maatwerk.

Licht, geluid en video projecten regio Roosendaal en Zuid-Holland

Audio-Consult verzorgt in de regio Roosendaal diverse licht, geluid en video projecten. Hebt u licht, geluid en video nodig bij een groot of een klein project? Audio-Consult biedt in beide gevallen een passende licht, geluid en video oplossing aan. Kijk voor meer informatie op de Projectverzorging & Verhuur pagina.

Licht, geluid en video installatie regio Roosendaal en Zuid-Holland

Wij installeren en onderhouden ook complete permanente geluid-, licht- en video-installaties. Dit doet Audio-Consult in de gehele regio Zeeland , Roosendaal en Zuid-Holland. Wij verzorgen de totale inbouw en installatie van uw geluid- , video- en lichtinstallatie. Kijk voor meer informatie over verkoop en installatie op deze pagina.

Videowall Protestantse Kerk te Hoek

In een nieuwe protestantse kerk hebben we de volledige geluidsinstallatie in meerdere zalen 
aangelegd.

We verzorgden daar ook de video-apparatuur. Zo hebben we in de kerkzaal een Video-wall geïnstalleerd met 9 LG Ledschermen. Naast de schermen ziet u de luidsprekers van het electronisch orgel.

licht en geluid Roosendaal