Licht, geluid en video Zeeland

Licht, geluid en video Zeeland

Voor licht, geluid en video bent u bij Audio-Consult aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel binnen als buiten Zeeland licht, geluid en video. Wij bieden vele standaard licht en geluid oplossingen aan. Maar het is uiteraard ook mogelijk om maatwerk licht en geluid oplossingen bij Audio-Consult te verkrijgen. Natuurlijk kunt u ook met uw video problemen bij ons aankloppen.

Licht, geluid en video voor evenementen

Audio-Consult verhuurt ook licht, geluid en video voor privé of publieke evenementen. Wij nemen u hierbij al het werk uit handen. Wij verzorgen licht, geluid en video voor evenementen in heel Zeeland. Kijk voor meer informatie op de Projectverzorging & Verhuur pagina.

Licht, geluid en video maatwerk

Wanneer de standaard oplossingen niet voldoen aan uw wensen bent u voor maatwerk in licht, geluid en video in Zeeland bij Audio-Consult aan het juiste adres . Wij hebben al voor veel bedrijven en instellingen in Zeeland licht, geluid en video-maatwerk verzorgd. Het kan gaan om een enkele microfoon tot een complete installatie die worden gebruikt in bijvoorbeeld scholen, dorpshuizen, kerken of bands. Kijk voor meer informatie op de Ontwerp & Constructie pagina

Licht en geluid Zeeland

Geluid op Badstrand te Vlissingen

Voor Strandsport Zeeland verzorgen we het geluid bij tal van buitenevenementen. Hier verzorgden we het geluid voor Strandsport Zeeland bij een beachevenement  van HZ University of Applied Sciences.

Onze Community R25 stonden over een breedte van meer dan 300 meter opgesteld, en dekten over de volle breedte tot aan de waterlijn het strand met perfect verstaanbaar geluid.