Licht en Geluid Zeeland

Licht en Geluid Zeeland

Licht en geluid nodig? Daarvoor ben je bij Audio-Consult aan het juiste adres binnen en buiten Zeeland. Audio-Consult verzorgt licht en geluid in de gehele provincie Zeeland. Zowel standaard licht en geluid oplossingen als licht en geluid maatwerk behoren tot de mogelijkheden van ons. 

Licht en geluid voor evenementen

Voor het organiseren van privé of publieke evenementen heeft Audio-Consult licht en geluid. Voor projectverzorging & verhuur in Zeeland ben je bij ons aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op de Projectverzorging & Verhuur pagina.

Licht en geluid maatwerk

Licht en geluid maatwerk nodig in Zeeland? Ook dat kan bij Audio-Consult. Voor bedrijven in heel Zeeland hebben wij al maatwerk licht en geluid verzorgd. Kijk voor meer informatie op de Ontwerp & Constructie pagina

 

Licht en geluid Zeeland

Geluid op Badstrand te Vlissingen

Voor Strandsport Zeeland verzorgen we het geluid bij tal van buitenevenementen. Hier verzorgden we het geluid voor Strandsport Zeeland bij een beachevenement  van HZ University of Applied Sciences.

Onze Community R25 stonden over een breedte van meer dan 300 meter opgesteld, en dekten over de volle breedte tot aan de waterlijn het strand met perfect verstaanbaar geluid.