Projectverzorging & Verhuur

pastorale nisse lowland paddies

Projectverzorging:
Hierbij nemen wij u alle werk uit handen. Alle benodigde apparatuur wordt door ons opgesteld en bediend, en na afloop van uw evenemenent weer afgebroken. Hiernaast afgebeeld het kerkconcert van het festival Pastorale au Parvis

Verhuur:
Daarnaast is het mogelijk om apparatuur los te huren.

Een enkele draadloze microfoon tot een set van 16 stuks met actieve antennedistributie;
Een muzieksetje voor uw buurtfeest, een discoset of een PA voor een festival:
Verlichting en effecten voor de schoolmusical, alles is mogelijk.

Projecten

Scholengemeenschap Nehalennia open dag 2018

Bij de open dag van Scholengemeenschap Nehalennia verzorgt Audio-Consult de verlichting in de  hal en de entree. In 2018 zijn we ook voor de buitenverlichting overgestapt op ledverlichting. Wij maken gebruik van een lichtbrug om de spots goed uit te richten. Dit voorkomt losse elementen zoals statieven en bekabeling. De lichtbrug valt nauwelijks op omdat wij gebruik maken van het lijnenspel van het gebouw.

Conventioneel licht is nog steeds een dankbaar medium voor fraaie lichteffecten

Tijdens het stellen van het licht nemen wij de tijd om aandacht te schenken aan details. Een drumstel is bijvoorbeeld een mooi object om te experimenteren met de belichting.

Musicalgroep Trinnety met jaarlijkse uitvoering in de Vroone te Kapelle

Al  vele jaren verzorgt Audio-Consult  de uitvoeringen van musical Trinnety.  Niet alleen in de Vroone  maar ook bij de try outs zoals laatst in Dorpscentrum “De Wemel” te Wemeldinge. Alle spelers  worden individueel versterkt met ons draadloze microfoonsysteem van  Shure.

Scholieren festival Middelburg 800

Om te vieren dat Middelburg 800 jaar bestaat, organiseerde Scholengemeenschap Nehalennia en CSW het  Scholieren Festival Middelburg 800. Wij verzorgden het licht en geluid tijdens dit festival.  In de feesttenten maakten wij gebruik van onder andere ledverlichting.

Scholieren festival Middelburg hoofdpodium

Dit is één van de mooie momenten tijdens het festival dat perfect de ontspannen sfeer van het evenement weergeeft.

Omroepgeluid en energievoorziening op het festivalterrein

Over het gehele terrein verzorgden we het omroepgeluid voor mededelingen en noodoproepen. Ook hebben we gehele elektrabekabeling en benodigde verdeelkasten voor de energievoorziening berekend en aangelegd.

Verhuur Shure SLX met antennedistributie tot 16 kanalen

Shure SLX met antennedistributie tot 16 kanalen. Ingebouwd en op standaardfrequenties afgeregeld, klaar voor gebruik. De set wordt eventueel voor u op locatie ingeregeld wanneer de omstandigheden dat noodzakelijk maken. Uiteraard wordt de set, wanneer u dat wenst, door ons tijdens de voorstelling beheerd.

Verhuur Shure bodypacks (zakzenders)

Voor bijvoorbeeld toneelversterking  kunt u bij ons een draadloze microfoon-systeem huren tot 16 sets.  Het microfoon-systeem bestaat uit 16 ontvangers met bijbehorende zakzenders, headsets en/of plakmicrofoons. Vanwege de goede service, deskundigheid  en ondersteuning van Shure Nederland hebben wij ook voor ons draadloze microfoonsysteem gekozen voor Shure.

Tijdelijke geluidsinstallatie niet te onderscheiden van vast aangelegd systeem

In opdracht van Van Engelenburg Catering verzorgden wij de geluidsinstallatie voor excursies en mosselmaaltijden op een tijdelijke locatie.

Musical OBS Wemeldinge

Audio-Consult verzorgt voor veel basisscholen licht en geluid bij bonte avonden of de jaarlijkse toneeluitvoering.

Dat kan in een dorpshuis of zalencentrum, maar met evenveel gemak toveren wij uw school om in een compleet theater, met licht, geluid, trussing en backdrop.

Draadloze microfoontechniek in stadsschouwburg voor musical

Draadloze microfoontechniek in stadsschouwburg voor musical

Een bijzonder vaartuig bij aankomst van Sinterklaas in Yerseke

Bij veel bezoeken die de Goedheiligman rond zijn verjaardag aflegt verzorgt Audio-Consult het geluid.

Zo ook dit jaar weer in Yerseke; waar de Sint wel een heel bijzonder vaartuig gebruikte om het stadhuis te bereiken.

Motorcross Zoutelande, omroepgeluid en achtergrondmuziek

In opdracht van MC. De Pekelinge en Strandpaviljoen “De Branding” verzorgen wij de geluidstechniek op en rond het rennerskwartier, het circuit en de verschillende zones voor het publiek.