Verkoop & Installatie

Mozeskerk Biezelinge

Verkoop en installatie

Twee activiteiten die dicht bij elkaar liggen, veel apparatuur verkopen wij direct aan de gebruiker.
Het kan gaan om een enkele microfoon of kabel, tot complete geluidsinstallaties die worden gebruikt voor bijvoorbeeld scholen, dorpshuizen, bands en kerken. 

Als het gaat om permanente installatie kiezen veel klanten ervoor de totale inbouw en installatie door ons te laten verzorgen.

Met onze jaren lange ervaring en gesteund door een groot netwerk van leveranciers weten wij van elk project een succes te maken. 

Projecten

Geluidsinstallatie voor petanque centrum

Geluidsinstallatie voor petanque-centrum
Voor een Jeu de Boulesvereniging plaatsten wij een geheel nieuw luidsprekersysteem in twee hallen en het gehele buitenterrein. Met een normaal volume en geheel zonder galm in alle hallen perfect verstaanbaar geluid. Door optimale spreiding met weerbestendige luidsprekers ook buiten overal goed verstaanbaar zonder overlast voor de omgeving.

Complete binnen en buiteninstallaties

Complete binnen en buiteninstallaties
Voor noodoproepen in een buitenbad wisten we met slechts 4 hoornluidsprekers een goede dekking te krijgen over het gehele complex. Door het centreren van de weergevers was nergens hinder van storende galm of echo.

Spraak versterking

Spraak versterking
Spraakversterking is een kunst op zich. Je weet vrijwel nooit van tevoren welke microfoon optimaal presteert. Gelukkig beschikken we over een ruime voorraad demonstratiemateriaal waardoor we ook deze klant uit de brand konden helpen.