Verkoop & Installatie

Mozeskerk Biezelinge

Verkoop en installatie

Twee activiteiten die dicht bij elkaar liggen, veel apparatuur verkopen wij direct aan de gebruiker.
Het kan gaan om een enkele microfoon of kabel, tot complete geluidsinstallaties die worden gebruikt voor bijvoorbeeld scholen, dorpshuizen, bands en kerken. 

Als het gaat om permanente installatie kiezen veel klanten ervoor de totale inbouw en installatie door ons te laten verzorgen.

Met onze jaren lange ervaring en gesteund door een groot netwerk van leveranciers weten wij van elk project een succes te maken. 

Projecten

Geluidsinstallatie voor petanque centrum

Voor een Jeu de Boulesvereniging plaatsten wij een nieuw luidsprekersysteem in twee hallen en het gehele buitenterrein. Met een normaal volume en zonder feedback of galm in alle hallen perfect verstaanbaar geluid. Door optimale spreiding met weerbestendige luidsprekers ook buiten overal goed verstaanbaar zonder overlast voor de omgeving.

Complete binnen en buiteninstallaties

In opdracht van Sportcentrum Groenewoud installeerden wij een buiteninstallatie voor noodoproepen en achtergrondmuziek. Met slechts vier hoornluidsprekers wisten we een goede dekking te krijgen over het gehele complex. Door het centreren van de weergevers was nergens hinder van storende galm of echo.

Spraak versterking

Spraakversterking is een kunst op zich. Je weet soms niet welke microfoon optimaal zal presteren. Bij het inrichten van een noodgebouw kwam onze ruime voorraad verhuurmateriaal goed van pas bij het experimenteren welke microfoon gebruikt moest worden. Uiteindelijk viel de keuze op een instrument-microfoon. Die zagen we dus van te voren niet aankomen!